петък, 4 юли 2014 г.

Франция - Германия | Световно първенство 

 VSЗаложете на гол/гол на Франция и Германия в bet365.com

В първият четвъртфинал на световното първенство по футбол в Бразилия през 2014, един срещу друг в единствения европейски сблъсък застават отборите на Франция и Германия. Срещата започва в 19:00 на Ещадио до Маракана и като, че ли предизвиква най-голям интерес у футболните запалянковци.
Франция показваше колебание в последно време на големите форуми, но петлите на Дидие Дешан играят съвсем различен футбол, от това което помним от преди 4 години. Тази Франция не се церемони и мачка съперниците си, показвайки страхотен футбол. Жиру и Бензема умело водят атаката на отбора, а с помощта на Погба и Валбуена нещата стават страшни, за която и да е отбрана. Единственият отбор, който успя да се противопостави на Франция, беше този на Еквадор, който измъкна нулево равенство, но там петлите не бяха задължени да побеждават, тъй като вече класирането им беше осигурено. Това, което не може да не ни направи впечатление е трите сухи мрежи на Юго Лорис, който има само два допуснати гола в 4 срещи. Франция е отбелязала 10 попадения до момента на мондиала, а това показва, колко сериозно са намеренията на отбора.
Германия е отборът, от който всички очакват да мача своите опоненти. Това се случи още в първия мач срещу Португалия, но до там. В следващите мачове не можем да намерим това лице на бундестима, което искаме и сме свикнали да виждаме. Равенството с Гана показа, че има отбори, срещу които Германия не обича да играе.  От нулевото реми пък срещу Алжир от осминафиналите, научихме, че германската защита може да се огъва, когато е поставена под напрежение. Страхотните изяви на няколко пъти на вратаря Ноер в отбрана оставиха бундестима в играта до края. Липсата на късмет в атака и неадекватните отигравания на Марио Гьотце едва не изпратиха Германия у дома по-рано от предвижданото. С влизането на Шурле нещата се промениха към по-добро и немците заиграха своята игра. Страхотните пропуски от страна на Мюлер продължаваха и тогава Шурле взе нещата в свои ръце и отбеляза първото си попадение на мондиала. Германия изигра достатъчно слаби мачове на това първенство и е крайно време да видим истинското лице на немската машина. Отборът разполага със страхотен арсенал в нападение и дори е жалко, че не можем да видим всички нападатели на тима в игра.
Франция и Германия имат две срещи помежду си за последните две години, като са си разменили по една победа с по 2-1. Това което ние можем да потърсим в срещата е равенство за първото полувреме или пък гол/гол за КР. С тези футболисти, с които двата отбора разполагат в атакуващ план ще е жалко и нереално, ако не видим поне по един гол в двете врати.

Прогноза за Франция – Германия гол/гол

0 коментара:

Публикуване на коментар