четвъртък, 19 юни 2014 г.

Уругвай - Англия | Световно първенство

VS

Вземи 100 лева от bet365.com при регистрация

Уругвай се изправя срещу Англия в мач на оцеляването. Двата отбора излизат един срещу друг в пряк спор, кой да запази шансове за излизане от групата, на Арена де Сао Пауло в 22:00 часа българско време. Уругвайци и англичани загубиха първите си срещи и сега се нуждаят от победа.
Уругвай буквално се сгромоляса на старта на световното футболно първенство, като единственият отбор представил се по-зле според мен е Испания. Урусите поведоха на Коста Рика, но допуснаха пълен обрат до 1-3 след като играта им не блестеше с нищо и да не кажа, че нямаше и помен от това което видяхме на Мондиал 2010. Сега спряганите до скоро сигурни участници на осминафиналите ще се борят за оцеляването си в турнира и то срещу сериозен съперник. Лиус Суарез не взе участие в първата среща поради контузия, но сега се говори че той е възстановен и готов за игра. Колко е готов само от Уругвай си знаят. Въпросът е, че Оскар Табарес даде свидна жертва в мача с Коста Рика. Капитанът Диего Логано е получил контузия, която го вади от стартовия състав срещу трите лъва. Така урусите трябва да се справят без един от най-ценните си футболисти. Безспорно опитът на Логано в центъра на защитата щеше да е от полза срещу Стъридж и компания, но във футбола всичко се случва.
Англия няма да прави промени в състава си, с който излезе срещу Италия. Като единствена въпросителна е Уейн Рууни. Възникнаха спорове, относно това дали е най-удачно той да играе на левия фланг на английската атака. Според едни, футболистът на Манчестър Юнайтед се е справил добре, а според други, това не е неговият пост. Появиха се и трети мнения, че мястото му дори не сред титулярите. Какво точно ще се случи е решение на Рой Ходжсън и ние можем само да гадаем. В срещата с Италия видяхме една нова и преобразена Англия, която определено се харесва на футболното общество. Бързите футболисти на върха на атаката на трите лъва имат страхотен потенциал и смятам, че срещу Уругвай те ще блестят още повече отколкото срещу Италия. По мое мнение това беше най-добрият мач на Англия в последните една-две години.
Уругвай и Англия са се срещали общо 10 пъти, като победите са 4-3 за урусите. Имат и два мача на световни футболни първенства, но те не ни интересуват, тъй като са в години, когато футболът е бил много по-различен от сега. Относно крайния резултат, смятам че Уругвай ще последва Испания и ще отпадне безславно от турнира.

Прогноза за Уругвай – Англия 2

0 коментара:

Публикуване на коментар