сряда, 18 юни 2014 г.

Япония - Гърция | Световно първенство 
 VSНаправете депозит и вземете 100 лева бонус от bet365

Япония излиза срещу Гърция от 01:00 часа Българско време на Арена Дас Дунас в Натал. Двата отбора се намират в такава ситуация, че се нуждаят от задължителна победа, ако искат да запазят шансовете си за продължаване към елиминационната фаза. Самурите допуснаха пълен обрат в първия си мач и сега ще търсят успех срещу южните ни съседи. Голът на Хонда не беше достатъчен на Япония, за да сломи Кот д‘Ивоар и сега японците най-вероятно ще търсят нещо повече от попадение в срещата.
Гърция пък от своя страна стартира катастрофално световното първенство по футбол в Бразилия 2014. Елините не успяха да отбележат нито едно попадение във вратата на Колумбия, като вина за това имат по – скоро слабите реализаторски умение на футболистите в синьо. Видя се, че Самарас е твърде бавен за да затруднява противниковата защита, а и голмайсторските му умение също не бяха на необходимото ниво. Неостаряващият Теофанис Гекас пък пропусна да вкара гол след като бе оставен сам срещу вратаря, да не кажа вратата на Колумбия, но той среля с глава в напречната греда и по този начин запази нулата срещу името на Гърция на светлинното табло. Елините определено имат нужда от свежи сили и то в атака където беше най-слабото звено в мача срещу Колумбия.
Япония и Гърция излизат за победа в тази среща, а евентуално равенство би оставило шансове и на двата тима при добро стечение на обстоятелствата в другата среща. Прогнозата ми е за реми в този мач и според мен и двата отбора ще отбележат попадение.


Прогноза за Япония – Гърция Х

0 коментара:

Публикуване на коментар