неделя, 22 юни 2014 г.

Япония - Колумбия | Световно първенство

VS
100 лева бонус за регистрация и депозит при bet365

Програмата на световното първенство по футбол изправя един срещу друг отборите на Япония и Колумбия в последния кръг на група С. Съперниците излизат на арена Пантанал с ясни цели след първите два кръга.
Япония ще преследва пълен успех, след като допусна обрат от Код д‘Ивоар и загуби срещата. Самураите се провалиха отново след като не можаха да победят Гърция след като играха повече от полувреме с числено преимущество, а срещата завърши при нулево равенство. Теоретично шансовете на Япония си ги има, но реално погледнато, самураите ще пътуват за вкъщи след тази среща. Пълната безидейност, която отбора демонстрира във втората си среща ме кара да си мисля, че и в срещата с Колумбия, Япония няма да има какво да ни покаже и с какво да изненада съперника.
Колумбия вече си е осигурила участие в следващата фаза и би се задоволила с равенството в тази среща, за да си гарантира първата позиция. Производителите на кафе могат да изиграят срещата в спокойно, дори тренировъчно темпо, на което едва ли японците ще възразят. Смятам, че Хемес Родригес и компания са жадни за победи и дори факта, че вече са класирани няма да им попречи да играят футбол и да вкарват голове. Това, за което можем всички ние да съжаляваме е липсата на Фалкао, който определено щеше да предаде един страхотен облик на този отбор и да го направи конкурентноспособен и на осминафиналите. Добре тактически построен и дисциплиниран изглежда отбора на Хосе Пекерман, а това се вижда и по резултатите.
Япония и Колумбия нямат какво толкова да решават в групата, а личните ми очаквания са за победа на момчетата  на Пекерман, като коефициентът за това при bet365 e 2,40. Вярно е, че Колумбия няма да играе кой знае колко много, но все пак при този коефициент си струва да се опита залог за победа на производителите на кафе.

Прогноза за Япония – Колумбия 2

0 коментара:

Публикуване на коментар