неделя, 22 юни 2014 г.

Гърция - Код д'Ивоар | Световно първенство 

 VS


Вземи своя бонус от 100 лева при bet365 при регистрация и първи депозит
Гърция и Код д‘Ивоар се срещат на Ещадио Кастелао от 23:00 часа българско време както е определила програмата на световното първенство по футбол. Двата обора преследват класиране и срещата помежду им е от изключителна важност.
Гърция разочарова с представянето си до момента, като има записана една точка от два мача. Покъртителното 3-0 от Колумбия явно сломи елините и те не успяха да се противопоставят на Япония в следващата си среща. Кацуранис получи червен картон в срещата срещу самураите и сега ще липсва на своите в битката им за оставане на Мондиал 2014. Гърция вече над 180 минути не може да отбележи гол, въпреки добрата игра на Самарас от началото на световното първенство. Не веднъж сме виждали как елините попадат в подобна на тази ситуация, да трябва да се класират в последния момент. Сега задачата им ще е изключително трудно, като се има предвид кой е техния съперник.
Код д‘Ивоар влиза със самочувствие в тази среща, като слоновете ще са доволни и от евентуално равенство. Трите точки срещу Япония тежат на мястото си и дават сериозно преимущество на Код д‘Ивоар. Всичко обаче ще се решава на терена, където няма невъзможни неща. Дидие Дрогба отново ще трябва да помага на колегите си със своята рутина и опит в големите турнирни битки. Слоновете по всяка вероятност ще търсят победата, за да са сигурни в класирането си. Един ранен гол би им дошъл много добре, а евентуално затваряне на играта от тяхна страна няма да е неочаквано.
Гърция и Код д‘Ивоар няма как да продължат световното първенство заедно. Единият отбор ще изиграе последния си мач на ЕщадиоКастелао, а аз смятам, че това ще е отборът на Гърция. Прогнозата за тази среща с оглед на представянето на двата отбора и ситуацията в групата е за под 2,5 гола в мача.
Прогноза за Гърция - Код д‘Ивоар под 2,5 гола

0 коментара:

Публикуване на коментар