неделя, 22 юни 2014 г.

Коста Рика - Англия | Световно първенство

 
 VSИзискайте своя 100% бонус от bet365 при първи депозит


Програмата на световното първенство по футбол противопоставя Коста Рика и Англия в мач без значение за трите лъва. Срещата ще се играе на Ещадио Манейро по същото време с другия мач в групата, а именно от 19:00 часа българско време.
Коста Рика е сензацията не само в групата, но и на световното първенство. Лос тикос поднесоха изненада и стреснаха италианци и уругвайци. Момчетата на Хорхе Луис Пинто спечелиха 6 точки от двата си мача в „групата на смъртта“, а сега им предстои двубой с обезверения и готов да отпътува отбор на Англия. Коста Рика беше сочен за аутсайдер в групата, но лос тикос показаха, че не думите, а действията на терена са по-важни. Уругвай подходиха твърде лекомислено към срещата, а Италия бяха бавни и безидейни в атака, което доведе до ситуацията в момента. Коста Рика няма изявени лидери, а работи като една добре смазана машина. Отборът има четири отбелязани гола до момента, от четири различни играча.
Англия разочарова за пореден път феновете си и си тръгва много по-рано от очакваното. „Групата на смъртта се оказа непосилна за трите лъва и те ще трябва да напуснат битката много преди решителната и фаза. В тази среща може би най-после ще видим една Англия, която ще играе без напрежение и с въображение. Вярвам, че Стърлинг, Стъридж, Рууни и компания имат какво да покажат на публиката в Бразилия. Предвождани от капитана си Джерард, трите лъва ще излязат за победа, която да зарадва макар и малко футболното общество на острова.
Коста Рика и Англия ще изнесат една последна корида от „групата на смъртта“, а след това всеки ще продължи по пътя си. Лос тикос към осминафиналите, а трите лъва към летището. Мисля си, че Коста Рика ще проявят мъжество до край и ще се противопоставят с всички сили на англичаните в опит да се задържат на първото място в групата.

Прогноза за Коста Рика – Англия 1 с коефициенти при bet365

0 коментара:

Публикуване на коментар