неделя, 22 юни 2014 г.

Камерун - Бразилия | Световно първенство
 VS
До 100 лева бонус при регистрация в bet365

Програмата на световното първенство по футбол определи Бразилия да се изправи срещу Камерун в опит да си осигури първото място в група А. Срещата ще се играе на Ещадио Национал, а началният час на мача е 23:00 българско време. Както е известно срещите от една и съща група са с еднакъв начален час, за да се предотвратят уговорки и реверанси.
Камерун се изправя срещу може би най-силния тим в групата си. Ето‘о пропусна срещата с Хърватия, а по всяка вероятност няма да играе и срещу Бразилия. Така лъвовете губят най-опитния си играч. Към отсъстващите можем да добавим и Алекс Сонг, който получи червен картон в срещата срещу Хърватия и сега ще изтърпи наказание. Мачът за Камерун е без значение и ще ги остави на последното място. Разбира се, има теоретична възможност за 3-тата позиция, но тя по -скоро изглежда като непостижима. Лъвовете ще дадат всичко от себе си и не се съмнявайте ще играят за честта си, но не смятам, че Бразилия ще им даде каквито и да било шансове. Камерун по всяка вероятност се прибира към Африка след края на тази среща без значение как ще завърши тя.
Бразилия се нуждае от победа, за да си осигури първото място в групата и да се надява на по-лек съперник на осминафиналите, ако изобщо отбор като селесао си прави подобни сметки. Свикнали сме да гледаме Бразилия, която мачка всичко по пътя си и не се съобразява със съперниците, но тази в момента, не е точно такава. Видяхме как кариоките изпитват затруднения в атака, срещу ацтеките и за цял мач създадоха две голови положения. Сега Бразилия, най-вероятно ще иска да избяга от Холандия и по всяка вероятност да се изправи срещу Чили. За да стане това селесао трябва да победи Кемрун и да изчака развръзката в група В. В победата на Бразилия съм силно убеден, но за съжаление и букмейкърите също. Това прави коефициента твърде нисък и безсмислен за игра.
Камерун и Бразилия се изправят един срещу друг в мач без значение за африканците, че и за южноамериканците. Срещите от група В са с преди мачовете от група А, а това означава, че Бразилия ще може да си избира дали да се изправи срещу Холандия или Чили. Пак казвам, че нямам идея какви са плановете на Луиш Фелипе Сколари. Точно това е и причината да не давам прогноза за краен изход на двубоя. При други обстоятелства бих прогнозирал победа на Камерун срещу Бразилия, но тук ще се задоволя само с прогнозата, лъвовете да не отбележат гол.


Прогноза за Камерун Бразилия – Камерун да не отбележи гол

0 коментара:

Публикуване на коментар