неделя, 22 юни 2014 г.

Австралия - Испания | Световно първенство

 


 VS


До 100 лева бонус при първи депозит в bet365

Арена да Башада приема мач номер 35 от програмата на световното първенство по футбол в Бразилия, между отборите на Австралия и Испания. Двата отбора вече стягат куфарите към дома и излизат един срещу друг, единствено за да си вземат довиждане с феновете и да се опитат поне малко да ги направят щастливи.
Австралия се представи на ниво към момента и по никакъв начин не може да се каже, че е разочаровала някого с представянето си. Кейхил ще остане в историята на това световно първенство със страхотния гол който отбеляза срещу Холандия, а най-вероятно това попадение ще стане и най-красивият гол на това световно първенство. Уникалното изпълнение на четворката ще се помни още дълго и ще ни кара да си спомняме с умиление за симпатичния отбор на Австралия, който едва не препъна холандците в груповата фаза. Тим Кейхил завърши по прекрасен начин кариерата си в националния отбор на Австралия с попадението си срещу Холандия. Нападателят е на 35 години и по всяка вероятност тази среща бе неговата последна на голям футболен форум. Тим Кейхил получи жълт картон в същият този мач и това го вади от двубоя срещу настоящия световен шампион Испания. Марк Брешано също най-вероятно ще играе последния си мач за на голям форум с националния тим на кенгурутата, тъй като и неговите 34 години го ориентират към бенефис. Австралия ще има удоволствието да напусне световното първенство по футбол изправяйки се срещу европейския и все още световен шампион Испания.
Ла Фурия Роха пък ще излезе в тази среща без Чаби Алонсо. Играчът на Реал Мадрид изигра последната среща в кариерата си с националната фланелка срещу Чили. Опорният халф не е взел това решение поради слабите резултати или поне това сподели самият той пред журналисти. Все още няма яснота по състава на Испания, но се очаква Дел Боске да пусне в игра резервните си футболисти, които до сега така и не намираха поле за изява. Аз пък имам странното чувство, че те ще се представят много по-добре от титулярите ще направят един добър за гледане мач срещу Австралия, въпреки опасенията от лошото състояние на терена в Куртиба.
Австралия и Испания закриват битката в група В, като напуснат мондиала със съвсем различни чувства. Кенгурутата могат само да бъдат доволни от представянето си, а испанците колкото по-бързо забравят горчилката от отпадането си, толкова по-бързо ще се възстановят и подготвят за нови големи битки.


Прогноза за Австралия –Испания 2

0 коментара:

Публикуване на коментар